BergHOFF Mud-Master Elektrische Buggy voor kinderen 24V (2-zits) - Grijs

BergHOFF Mud-Master Elektrische Kinderauto 24V
 • check Free standard delivery on orders over 149,-
 • check Customer rating 9/10
 • check Personalised licenseplatestickers, absolutely free
You Save: € 100,00
 • FREE customized license plate? →
Order before 13:00 and we'll send it the same business day!
paypal applepay visa mastercard klarna

Description / BergHOFF Mud-Master Elektrische Buggy voor kinderen 24V (2-zits) - Grijs

Racing Flag

BergHOFF Mud-Master Elektrische Kinderauto 24V

Ontdek het ultieme avontuur voor uw kleintje met de BergHOFF Mud-master elektrische kinderauto! Deze top-of-the-line elektrische auto, uitgerust met een krachtige 24V accu, is speciaal ontworpen voor kinderen van 1 tot 7 jaar, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel jonge avonturiers als oudere kinderen die klaar zijn om hun rijvaardigheden te verkennen.

Met de BergHOFF Mud-master krijgt uw kind niet alleen een onvergetelijke rijervaring, maar ook veiligheid en comfort. De auto is voorzien van een MP3-speler met Bluetooth-functionaliteit, zodat uw kind kan genieten van hun favoriete liedjes terwijl ze door de tuin cruisen. De volledig rubberen banden bieden superieure grip en duurzaamheid op elke ondergrond, terwijl de afstandsbediening ouders de ultieme gemoedsrust geeft door controle over de auto te behouden wanneer nodig.

De BergHOFF Mud-master is ontworpen met het oog op comfort en veiligheid. Het beschikt over twee motoren voor een krachtige prestatie, een luxe lederen zitje en schokdempers voor en achter voor een soepele rit. Werkende koplampen en achterlichten zorgen voor een realistische rijervaring, terwijl de veiligheidsgordel ervoor zorgt dat uw kind veilig vastzit tijdens het avontuur.

De instelbare snelheid van 3 en 6 km/u laat kinderen toe om op hun eigen tempo te rijden, terwijl het maximale draaggewicht van 50 kg zorgt dat de Mud-master een langdurige metgezel is voor uw kind. Of het nu gaat om een spannende rit door de achtertuin of een rustige cruise op de stoep, de BergHOFFtoys Mud-master elektrische kinderauto staat garant voor uren speelplezier.

Highlights van deze Mud-Master Elektrische Buggy:

 • Leeftijd: 1-7 jaar
 • Koplampen & Achterlichten
 • MP3-speler met Bluetooth-functie
 • Soft-start functie
 • Werkende deuren
 • Realistische motor-geluiden
 • 24V 7Ah accu
 • 2 zitplaatsen
 • Veiligheidsgordels
 • Volledig rubberen banden
 • Voor- en achtervering
 • Incl. Afstandbediening 2,4Ghz

Veiligheid van de Mud-Master kinderauto:

De BergHOFF buggy voor kinderen beschikt over een CE-markering, dat wilt zeggen dat de kinderauto aan de Europese veiligheidsnormen voldoet. De snelheidslimiet van 6 km/u zorgt ervoor dat, indien men botst, de impact beperkt is. De afstandsbediening biedt ouders of verzorgers de mogelijkheid om de auto te stoppen of te besturen als dat nodig is. Tot slot bieden de gordels extra bescherming en voorkomen ze dat kinderen uit de auto vallen tijdens het rijden. Het is echter altijd belangrijk om kinderen onder toezicht te houden en veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het spelen op een veilige plek.

Rijden over onverharde ondergrond met deze BergHOFF kinderauto:

Ervaar moeiteloos avontuur op elk terrein met deze Mud-Master kinderauto, voorzien van een 24V accu en twee krachtige motoren, ideaal voor rijden over onverharde ondergrond. Deze kinderauto is ontworpen om de jonge avonturiers veilig en stabiel te laten verkennen, ongeacht de ondergrond. Houd wel rekening met de batterijduur; intensief gebruik op ruw terrein vergt meer van de motoren, wat kan resulteren in een snellere verbruik van de accu.

More Information

Item 5100479
Brand BergHOFF
Colour Grey
Power 24V 7Ah
Vehicle warranty 6 months
Recommended age 0-3 years, 3-6 years
Size (LxWxH) 148 x 106 x 64 cm
Remote control Yes
Seats 2
Tire material EVA rubber
Music option MP3 - Bluetooth
Write Your Own Review
You're reviewing: BergHOFF Mud-Master Elektrische Buggy voor kinderen 24V (2-zits) - Grijs
loader
Loading...

check-circle You submitted your review for moderation.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.