Injusa loopauto quad 'Goliath' 6 in 1

SKU
7439634635655
Pre-order now! Pre-order now!
  • Fast delivery: ordered before 15:30 = delivered within 2-3 business days!
  • Questions? Ask our customer service:
£75.00 £61.98
Details

Injusa loopauto quad 'Goliath' 6 in 1

Stoere Injusa Goliath loopauto die je op maar liefst zes verschillende manieren kunt ombouwen en aanpassen aan de leeftijd van jouw kind. De loopauto kan je voor kinderen vanaf 10 maanden gebruiken als rocker en gaan de weg ombouwen tot een volledige loopauto. De loopauto wordt dan ook geleverd met een schommelplaat, veiligheidsbeugel en duwstang.

Jaren plezier van de 'Goliath' loopauto quad

Als uw kind tien maanden oud is, kunt u de Goliath loopauto gebruiken als schommelstoel. De schommelplaat kan onder de quad bevestigd worden en met behulp van de veiligheidsbeugel blijft uw dreumes stevig op deze loopquad zitten. Zo kan hij of zij heerlijk heen en weer schommelen. Wilt u liever met uw kindje rondrijden? Dan kunt u de schommelplaat verwijderen en in plaats daarvan de duwstang gebruiken. Hiermee kunt u de loopauto zelf vooruit duwen, terwijl uw kindje om zich heen kan kijken.

Eigenschappen Injusa loopauto quad

  • Afmetingen: 93 x 51 x 98 cm
  • Schommelplaat
  • Duwstang
  • Veiligheidsbeugel

Injusa de loopauto specialist!

Injusa werd opgericht in 1947 door Antonio Berbegal Verdú die was toegewijd aan de productie van miniatuur vrachtwagens, schepen en loopauto's van hout en metaal. In de jaren ‘70 experimenteerde het bedrijf met een methode om metalen buizen te rollen als een sigaret, waarmee ze fietsen en driewielers begonnen te maken. 10 jaar later pionierden ze met de elektrische kinderauto  die reed op een batterij. Inmiddels is Injusa met hun enorme collectie marktleider op het gebied van de diverse populaire kinderauto's.

More Information
More Information
Brand Injusa
Type Quad kindervoertuig
Colour Green
Vehicle warranty 6 months
Recommended age 0-3 years
Size (LxWxH) 93 x 51 x 98 cm
Reviews
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account