Falk tractor loopauto met pedalen 'case'

SKU
7439634635679
Pre-order now! Pre-order now!
  • Fast delivery: ordered before 15:30 = delivered within 2-3 business days!
  • Questions? Ask our customer service:
£125.00 £103.31
Details

Falk tractor loopauto met pedalen 'case'

Deze Falk traptractor is uitgevoerd in origineel case design en heeft een totale afmeting van 170 x 45 x 54 cm en wordt geleverd inclusief een handige aanhanger en een shovel. De tractor voor kinderen is van een robuuste kwaliteit en heeft kunststofwielen die zeer slijtvast zijn en het stuur bevat een grappige toeter met geluidsfunctie.

Kindertractor met pedalen en aanhanger

De tractor heeft naast een aanhanger aan de achterkant ook nog een shovel aan de voorzijde. De shovel kan door middel van de beweegbare laadarm in verschillende standen word en gezet. De aanhanger is makkelijk te koppelen en te ontkoppelen: zo kan er van alles vervoerd worden. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en tot een gewicht van max. 50kg.

Loopauto van Falk online bestellen

Falk loopauto's worden gemaakt in Frankrijk. Omringd door meren, bergen en bossen heeft dit bedrijf van het buitenleven hun core business gemaakt. Want zeg nu zelf, zijn je mooiste kinderherinneringen niet springen in plassen, zandkastelen bouwen in de zon en stapels herfstbladeren maken? Falk maakt het buitenspelen en bouwen tot een geweldige belevenis en maakt al sinds 1947 leuke kindervoertuigen zoals deze loopauto waarmee ze de wereld leren ontdekken.

Een loopauto helpt in de motorieke ontwikkeling!

Een Falk loopauto is oersterk en begeleidt je kinderen in elke belangrijke fase van hun ontwikkeling. Door hun evenwicht te zoeken, hun coördinatie te ontwikkelen maar ook door tot hun verbeelding te spreken stimuleer je ze om boer, tuinman, bouwer, coureur of avonturier te worden.

Eigenschappen traptractor met aanhanger

  • Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
  • Maximum draaggewicht: 50 kilogram
  • Inclusief aanhanger en shovel
  • Stuur met claxon
  • Te gebruiken als loopauto of traptractor
  • Totale afmeting: 170 x 45 x 54 cm
More Information
More Information
Brand Falk
Type Tractor kindervoertuig
Colour Red
Vehicle warranty 6 months
Recommended age 2-6 years
Size (LxWxH) 170 x 45 x 54 cm
Reviews
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account