Falk loopauto graafmachine "Power shift"

SKU
7439634635662
  Please note: this product is temporarily unavailable. Contact us for more information Please note: this product is temporarily unavailable. Contact us for more information
£66.00 £54.55
Details

Falk loopauto graafmachine "Power shift"

Deze Falk loopauto heeft een draaicirkel van 360 graden. De loopauto rolt op 8 stevige wielen en is hierdoor zeer stabiel. Deze stoere graafmachine is belastbaar tot een maximum draaggewicht van 30 kilogram. Deze loopauto staat garant voor veel uren speelplezier.

De loopauto specialist van Europa

Falk loopauto's worden gemaakt in Frankrijk. Omringd door meren, bergen en bossen heeft dit bedrijf van het buitenleven hun core business gemaakt. Want zeg nu zelf, zijn je mooiste kinderherinneringen niet springen in plassen, zandkastelen bouwen in de zon en stapels herfstbladeren maken? Falk maakt het buiten spelen en bouwen tot een geweldige belevenis en maakt al sinds 1947 speelgoed voor kinderen zoals deze loopauto waarmee ze de wereld leren ontdekken.

Eigenschappen Falk graafmachine loopauto

  • Afmetingen: 70 x 37 x 74 cm
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
  • Maximum draaggewicht van 30 kilogram
  • Draaicirkel 360 graden

Auto voor kinderen

Een kinderauto van Falk is oersterk en begeleiden je kinderen in elke belangrijke fase van hun ontwikkeling. Door hun evenwicht te zoeken, hun coördinatie te ontwikkelen maar ook door tot hun verbeelding te spreken stimuleer je ze om boer, tuinman, bouwer, coureur of avonturier te worden.

 
 
More Information
More Information
Brand Falk
Type Loopauto graafmachine
Colour Yellow
Vehicle warranty 6 months
Recommended age 0-3 years
Size (LxWxH) 70 x 37 x 74 cm
Reviews
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account